Meer over ons 

Waarom kiezen voor PPCI?

Kiezen voor PPCI, dat is kiezen voor een uiterst hoge kwaliteit aan een economische prijs. We vervaardigen elk product volledig op maat en dat altijd binnen de vooropgestelde termijn. Of u nu kiest voor een exclusieve, beperkte reeks of een grotere oplage: we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en met een perfectionistisch oog voor detail.

De wens van de klant staat bij PPCI steeds centraal. Onze co-engineers luisteren naar uw idee en geven feedback op uw concept. Zo komen we steeds tot de beste, snelste en goedkoopste oplossing. Onze enthousiaste, ervaren medewerkers scholen zich constant bij. Samen bieden we de klant één uitmuntend totaaladres voor elk hoogwaardig metaalproduct.

 

Image
Hoe het allemaal begon

Perfect afgewerkte topproducten leveren… dat is waar PPCI voluit voor gaat, elke dag opnieuw. Onze ingrediënten voor dat succes? Een professioneel team met een passie voor metaal en onze jarenlange ervaring.

1998

PPCI schiet uit de startblokken. Het bedrijf focust zich volledig op plaatbewerking. Een specialisatie die we bijna 25 jaar later nog altijd tot in de perfectie uitvoeren.

2008

Het machinepark verhuist naar een nagelnieuwe site in het West-Vlaamse Zwevezele. In een strak, eigentijds gebouw heeft PPCI voortaan een productiesite van wel 6.000 m².

2016

PPCI wordt overgenomen door het snel groeiende GTE. Deze internationale firma is een toonaangevende metaalverwerker die niet enkel platen, maar ook buizen en metaaldraad verwerkt.

Deze nieuwe eigenaars en het kersverse managementteam slaan een andere richting in. PPCI doet voortaan actief aan sales, haalt enkele grote contracten binnen en gaat aan de slag voor een aantal toonaangevende internationale spelers.

2017

Om alle klanten steeds een totaaloplossing op maat aan te bieden, doet PPCI grote investeringen aan het machinepark. Onder andere een reeks nieuwe high-end pons- en snijmachines maken hun opwachting.

2018

Een nieuwe investeringsgolf vervolledigt het ultramoderne machinepark. Hedendaagse, volledig uitgeruste plooibanken sieren nu de productiesite.

2020

Start van de integratie van een nieuw ERP-pakket. Op die manier kunnen we onze productiviteit nog verbeteren, jullie als klant beter informeren en zijn we klaar voor de toekomst!

Vandaag

PPCI blijft investeren: voortdurende updates aan ons machinepark, een constante zoektocht naar verdere automatisering en doorgedreven opleidingen voor onze ervaren vakmensen garanderen dat we een solide partner zijn.